Ups & Downs Forum 2011Verslag Ups & Downs Forum 2011

De vijfde editie van het Forum zit erop ! Op zaterdag 8 oktober 2011 vierde Ups & Downs haar vijfde editie (houten jubileum) van haar jaarlijkse forum, en het was een groot succes!
Prof. Dr. Pascal Sienaert gaf een zeer verhelderende uiteenzetting over ECT en toonde via filmpjes het verschil tussen het beeld dat we kennen uit films en verhalen van vroeger, en ECT zoals ze nu wordt toegepast : een veiliger, menswaardiger, soms spectaculair efficiënte behandeling. De slides van zijn presentatie vind je hier.
Prof. Dr. Deb Vansteenwegen stelde frisse nieuwe online tools voor, en gaf een hele waaier aan praktische tips voor meer geluk in ons dagdagelijkse leven. Haar slides kan je hier nalezen.
Het hoogtepunt van de dag was de erg pakkende, persoonlijke en integere getuigenis van VRT-sportjournalist Michel Wuyts over zijn moeder.
De belangstelling voor het forum was erg groot, de aula in het Vormingscentrum Dr. Guislain zat aardig vol, en op de receptie en in de koffiepauze heerste een gezellige drukte.
Met onze vijfde editie van het forum en de lancering van onze nieuwe zelfzorggids haalden we zelfs het vtm-nieuws ! Hieronder vind je het fragement:


Ook op Radio 2 Oost-Vlaanderen in het programma Middagpost op 10 oktober 2011 werd er aandacht besteed aan onze werking. Beluister hier de 2 fragmenten:
Fragment 1
Fragment 2